Friday, 2 August 2013

AIMAN gone :(

Assalamualaikum . haii :) . cite pasal AIMAN :'( . aiman ! nape kau pindah ? cikin melalak tuh . siyesly aku SEBAK and rase nak nangis bile tengok dye nangis . orang yang aku sayang then nangis depan aku . serba salah aku dibuat nye . Aiman pesan kat aku suwoh jage cikin tok dia . tapi aku tak kuat nak jage dia if dia nangis depan aku . so bile aku jumpa cikin aku mesti akan buat something supaya dia gelak . kalau tak dia diam je . rindu katenya . kawan-II sekelas ngn dia cakap dia cam dah berubah sikit . jadi PENDIAM . hurm :( . cikin come on lahh . tapi bile aku tanye dia ok , dia kate ok je . depan aku je ke dia ok ? hipokrit ke dia ? mungkin . kiteowg maen balas-II surat . ad lahh gak dia kate dia rindu aiman . tapi aku buat endah tak endah je coz aku tak nak dye muram and sedih . aku nak dia gelak cam dulu . aku tak nak dia FAKE LAUGH . nie semua angkara budak 3 ekor tuh . kalau tak confirm aiman tak pindah . SENGAL je . aiman kate dia balik sch balik t . tapi kiteowg tunggu-II takde pon . pindah teros ke ? jangan lahh . #terasekehilangan . cikin yakin yang aiman akan balik . tapi kami dengar ura-II yang aiman takkan balik lagi . betol ke ? semalam dalam library kiteowg wat video tok aiman . macam-II kau aku cakap . dak-II nie sume rindu aiman . diaowg cakap macam-II kat dalam video tuh . nad kate t dia letak kat fb or twitter . hope aiman tengok . k lahh tu je nak cite . bhaii . #entry kontot but bermakna

TO CIKIN : kin , jangan nangis lagi ea . aku sayang kau budak >.<


thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

No comments: