Sunday, 1 December 2013

rindu UIA

Assalamualaikum w.b.t
dah lame tak writing ! . hahaha XD . al-maklumlahh najah tengah bzy berperang lawan raksaksa ES PI EM . susah tu perkara normal yang selalu dilalui nye pon lahai adoi . lagi subject science ( bio , fizik , kimia ) memang nak kerat-II je lahh kertas tuh . susah tuh jangan cakap lagi lahh . now tengah tunggu paper ARABIC lahh abiss . (3/12/2013) . hhoooorrrreeeeyyy ! . ok macam dah lari tajuk . :) . now nak cite pasal ungku si ngok ngek nie . aku pon tak tau lahh nape dia nie . dah tak ingat aku ke ? dah tak SAYAG aku  dah tak rindu aku ? aku nie sape bagi dia ? banyak kau persoalan di otak aku nie yang tak terjawab . lahai . nape ngn dia ? aku text , takde kedit katenya . aku call dia jawab . lame pulak dia membebel . bile aku tak text , dia nak text . bile tak text , aku merana woo . btw aku RINDU die :') . liku-II tempuh 2 years memang camnie eh ? hai , toksah pk dulu lahh . lepas kan ES PI EM dulu . lepas tuh kasik settle same dia . bende kecik . koottt . aku tak tahu pe prob dia . dia selalu cakap dia tuh demam . tipu ke betul eak ? lawatan sch aku t ade singgah KL . nak jumpe ke takk ? dia ajak jumpe , tapi aku rase cam tak payah kott . dengan perangai dia yang annoy tuh . macam takk je . tapi aku rindu dia . dah nak dekat 2 tahun weyh aku tak jumpe dia . sape tak rindu ? macam orang gile dah nie , tapi still dapat kawal . sebab bagi aku dia bukan nye betul-II bakal suami aku . Allah dah tentukan segala-galanya . right ? bukan tak nak pertahankan cume Allah ada jodoh tok aku . kalau ngn dia , dia lahh suami aku . *berangan . cikgu kate kecik-II jangan dok pk pasal bende tuh . buang mase . kat U banyak lagi laki , jangan risau kalau ditinggalkan . sape punye tulang rusuk nie ? tak nak tuntut ke ? hehehe . k lahh dah menjajau jauh dah nie . bhaii . salam XD


rindu-II kan lahh diriku , sepanjang hari-II mu . sayang ku . ku adalah MILIK MU :*

nota hati : saya rindu dia :')


thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Friday, 2 August 2013

AIMAN gone :(

Assalamualaikum . haii :) . cite pasal AIMAN :'( . aiman ! nape kau pindah ? cikin melalak tuh . siyesly aku SEBAK and rase nak nangis bile tengok dye nangis . orang yang aku sayang then nangis depan aku . serba salah aku dibuat nye . Aiman pesan kat aku suwoh jage cikin tok dia . tapi aku tak kuat nak jage dia if dia nangis depan aku . so bile aku jumpa cikin aku mesti akan buat something supaya dia gelak . kalau tak dia diam je . rindu katenya . kawan-II sekelas ngn dia cakap dia cam dah berubah sikit . jadi PENDIAM . hurm :( . cikin come on lahh . tapi bile aku tanye dia ok , dia kate ok je . depan aku je ke dia ok ? hipokrit ke dia ? mungkin . kiteowg maen balas-II surat . ad lahh gak dia kate dia rindu aiman . tapi aku buat endah tak endah je coz aku tak nak dye muram and sedih . aku nak dia gelak cam dulu . aku tak nak dia FAKE LAUGH . nie semua angkara budak 3 ekor tuh . kalau tak confirm aiman tak pindah . SENGAL je . aiman kate dia balik sch balik t . tapi kiteowg tunggu-II takde pon . pindah teros ke ? jangan lahh . #terasekehilangan . cikin yakin yang aiman akan balik . tapi kami dengar ura-II yang aiman takkan balik lagi . betol ke ? semalam dalam library kiteowg wat video tok aiman . macam-II kau aku cakap . dak-II nie sume rindu aiman . diaowg cakap macam-II kat dalam video tuh . nad kate t dia letak kat fb or twitter . hope aiman tengok . k lahh tu je nak cite . bhaii . #entry kontot but bermakna

TO CIKIN : kin , jangan nangis lagi ea . aku sayang kau budak >.<


thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Monday, 24 June 2013

you and me never ENDING , sayang

Assalamualaikum sayang-II , *auch , banyak nye syg aku :)
tajuk annoy ke ? hari nie bahagia weyh . SANGAT ! firstly , cikin ngn eca teman aku pagi-II mase on9 . seronok layan dyeowg . lagi-II cikin . sgt MANTOL . aku sayang dyeowg . dyeowg leyh wat aku gelak-II sampai aku pecah perot even aku not in mood . thankz ADIK-II ku sayang . secondly , tengah online sambil layan cite ANNISAH , kuis IM aku . auch melt . dye cakap aku tipu dye mule-II . dye kate aku tak OTP dengan dye . what the ? ==" . aku bukan taknak cuma aku pikir dye tuh milik orang je :') . aku pendam perasaan aku . then ntah kenapa tibe-II aku not in mood . dye pujuk weyh . then dye jelas kan kat aku nape dye couple ngn minah tuh . upenye , dye takot kalau dye sayang aku sangat then dye kecewa . kami kan berCINTA jarak jauh . *capslock CINTA aku oi* dye kate najah special . dye dah try lupekan aku dengan couple ngn minah tuh , tapi dye tak boleyh . *cian my boby* . :') . dye kate dye dah lame tak contact ngn mianh tuh even dyeowg still couple . minah tuh selalu text and call dye . but dye abaikan *kejamnye awk , sayang* . aku tak caye tapi dye percayakan aku . dye kate hanya aku dalam hati dye dan hanya aku LOVER dye . so the finally is we are get back ! aku dah langgar prinsip aku lahh nmpk nye . so do i care ? aku sayang dye sgt . nth nape aku pon tak leyh lupekan dye . dye special tibe-II bagi aku :) . DIA HANYA MILIK AKU :)


YOU AND ME NEVER ENDING :) peace .
19.12.2011 untill now

nota kaki : i hope you can be mine forever <3 <3


thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Friday, 21 June 2013

LAWATAN ASPURA ASPURI

Assalamualaikum :)
#JEREBU melanda MUAR . tak seronok nak bernafas . sorry lahh baru update entry baru . bagaikan umah usang dah blog nie . ok now aku nak cite pasal aspura and aspuri . LUMRAH ostel aku wat lawatan nie setiap taon . amek kau . penat . kne kemas itu , kne kemas ini . nak menang lahh kate kan . dorm aku tema TAMAN KATAK . mule-II aku and dak form 5 lain rase cm SURAM je dorm tuh . mcm TAK menang pada mulenye . then malam jumaat , lepas hias bilik prep kiteowg wat plan baru for dorm kiteowg gakk . malam tuh tido pkol 1 lebih coz pk plan . lukis tuh lukis nie , dan akhirnye SIAP ! . tido lambat padahal esok ad kem akademik . abis lahh aku ngtok ==" . esok nye lepas balik dari kem , kiteowg mule kan misi kiteowg . mengubah dorm ! . so how ? cantik and SMART . cooperation dorm sgt cemerlang *amboi ayat aku* . then , petang tuh sume lepaking . penat lahh katekan . ngntok pulak tuh ==" . aku lepas zohor sampai asar aku TIDO . hw tak bersentuh weyh . MATI aku . :') . malam tuh , kiteowg tampal itu ini . akhirnye , siap dan lawa sgt . esok pagi mate aku ad eyebag . AWESOME . aku sempat dandankan maskod dorm . pagi tuh dalm pkol 8.30 . kiteowg kumpul ramai-II . then , aspuri masok aspuri dorm by dorm . FORM 5 last sekali masok . tak seronok :( . then cikgu-II check pulak . aspura masok aspuri lakk . abis dorm aku . belon sume kene kebas . penat tiup . ==" . lepas melawat-II . kiteowg wat hari koop versi ostel pulak . sume dorm jual . seronok ! . beli itu beli ini . kenyang perot aku . jual aisblanded and float memang ramai lahh kan . dorm aku wat cam tutti fruity . sedap . aku try je tak beli pon . *aku jahat* dah lahh penat sudah menaip now nak tunjuk photo mase event pulak :)


kem akademik ENGLISH . dalam dewan . YANA (kiri) , NANI (tengah) , aku (kanan)

with rabbit dorm AISYAH . mate dia BESAR . COMEL MUCH XD

dari KIRI : yana , quek , dekya and bibik with rabbit :)

with BALQIS . dorm FATIMAH . tema chelsea :)

bersihkan bilik prep . penat weyh 

muke child ke ? photographer : YANA 

 maskod dorm aku . ALIA . ayu kan ? muke cam pakistan :P

dari kiri : huda , hanom , husna and rashiah . lepaking depan surau

tu je lahh entry yang baru nie . tak larat nak upload banyak-II . penat jari . lawatan aspura-aspuri yang terakhir . taon depan juz tnggu pic dak-II nie jepp . SYOK ABIS taon nie .

nota kaki : sayang OSTEL saya much :*



thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Saturday, 2 March 2013

gadoh dengan cikin sampai demam

Assalamualaikum w.b.t
wooot-II . haha . see my tittle . cam lembu ken ? najah demam ? haha . klkr sgt . najah demam ary sabtu . malam tuh najah nanges sbb pk kan cikin . huh ! sgt terkejut k . asl lahh dye tuh tak tnye najah dulu sebelom wt keputusan . means cadangan . malam tuh najah cri selimut najah . rupe-IInye aziera (kawan tido) peluk selimut najah tuhh . ttbe nak lelapkan mte t'lintas muke cikin . har-II . nges takde spe yang tau . #sendirian . muahehe . sok pgie mse nak bgon kple ttbe rse brt giler . mse kem akademik kt sch najah rse cm sejuk semcm bile rse badan amek kau pns giler . haha . semua psl cikin . tu lah pk sgt psl dye spe swoh . ish-II . najah tak ley cite lebih detail kang kantoi lahh . dyeowg sume gelakkan najah mse najah demam tuh . dyeowg lte tulahh pk kan sgt . muahehe . then isnin tuh najah sent surat layang kt dye . najah tak tego dye sampai ary selasa . harhar . gempak ayam cm sebulan jepp . tpy ptg selasa tuh najah dh tego dye . whawha . tak leyh tahan weyh . rindu giler lembu kt dye . bukan pe dye lahh yg selalu kacau najah then bile dye tak tego cm kosong . kosong . kosong . ops . haha . ptg tuh ego najah kte jgn tego dye . tpy hati najah kte tego lah dye , kau tuh dh lahh rindu tahap lembu kt dye . sebelom tuh najah ad maen surat-II ngn bibik mse kt kls . najah ckp najah rindu dye . oh man ! surat tuh ley plk t'kantoi ngn dye . malu siot =.=" . seb bek dye tak bce . dye lalu dpn najah , najah tarik tangan dye . nak tau ap respon dye ? haha . muke cm lembu nak nges . pstu ok . tpy hati najah still sakit hati ngan dye coz tak story ngn najah . *yelah kin aku tau aku spe* . ceyh . dye nie suke simpan story . najah dh tau bru t'gedik-II nak cite . lempang kang . kalau eca tak dye slalu cite-II ngn najah prob dye . cikin nie hampeh . lembu . panjang sgt ke enry nie ? mcm panjang jep . k lahh tata . t story agy :* . salam .

 budak giler :P

nota falanks : aku syg kau budak :*


thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Friday, 25 January 2013

S . A . K . A . I

Assalamualaikum w.b.t . see my title , annoy right ?? haha , ad mksod tau bukan sje-II je tulis . mksodnye Sayang Awak Sebab Awak Istimewa . haha . firstly nak cite first time jejak kaki ke sch mmg mengerunkan , sbb dh form 5 . hw semakin hari semkin bnyk . - dh mcm hipotises lh plk - . pning woo , but cool . hari first sch dh kne kacau ngn geng dak form 4 yg annoy . mreka sgt nakal . jap eah budak tuh cite kedua . kite nk cite LieNa kita dulu . minggu nie dye blik , syook abis . dye tinggalkan text tok kite :* . syg kau bahh . dh 3 minggu dye tak blik . rindu membuak kau dan ary nie rindu tuh muntah . hahaha . fine ! mrepek . ary-II kite tgok pic dye . ckp sowg-II dpn lapy mcm owg giler . haha . rindu tahap kucing kau . hehe . then kita nak cite psl dk form 4 nie . annoy , degil dan nakal . parah btol . rehat msty kne buli ngn dyeowg , jerit-II , gelak-II . haha . dyeowg ad 4 owg - shikin , acha , aridah n fadzrin - . but aridah , acha , fadzrin tak giler sgt cm shikin . shikin nie giler . bnyk ktwe . pndai tpinye . tak phm aku ngn budak tuhh . first aku knl dye mse dye form 1 ke form 2 . dye wt muzical teater BI . mse tuh dye jdi princess . haha . seriously comel . haha . then knl kt fb gitu-II jep . strt aku form 4 bru rpt , then form 5 nie dh mcm owg giler dh aku nie lyn dye . mantol habis . suare kuat giler , skit telinge aku . haha :) . aku syg dye . kiteowg tkde pape pon . istilah adik angkat or akk angkat pon tak de , hahaha . klu dpn-II mlu nk sebut "akk adik" but dlm fb or twitt siap akk adik bagai . dpn-II pnggil kau aku jep . tak malu . hehe . dye nie sporting gler . men cubit-II sepak-II selamber jepp . (Y) . nie pic dye . bgy aku dye comel and cantik . jujur k . *pk blik nk muntah lh plk . cikin : jgn bngge k :P

Siti Nur Hashikin binti Aishari
13 March 1997
Pengacau aku setiap hari
Aku sayang Dye . baii

Dye suke kacau aku . but bile cuti sch , skjp je aku rindu dye . coz kacau dye tuh wt aku gelak . mcm ngeks je :) mse tuh dye mintak aku ajr , then bile aku tunjuk dye melalak , otak aku tak leyh pk , then dye slh kan aku , geram je rase . kentut punye budak ~ .

to cikin : thankz wat akk ary-II gelak . walaupon akk tak de mood disebabkan kacauan awk tuh lahh akk gelak . doakan akk SPM taon nie . akk syg awk :* .-malu- .____.' . 

to LieNa : kite lwn SPM taon nie k . :) , syg awk :* jgn nakal-II kt SMAKJ tuh . tumbuk perot kang klu nakal . jgn lupe sye kt snie :*

nota kaki : syg LieNa & Cikin a.k.a budak terencat :*



thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)