Thursday, 27 December 2012

Dapat bear & menjengkilkan

Assalamualaikum :) , nie cite smlm . najah dok-II ar kt umah , then dalam pkol 3 tuh , "ting-tong" , someone dtg umah najah , adek najah pon kluar jumpe bdak tuh , dye tuh minat najah tak sudah-II , Pnt najah ckp ngn dye yg najah dh ad pkwe , dye cm endah tak endah jepp , dye snggop wt pe je tok najah , najah nak tuh dye bgy najah nak nie dye bgy , last-II najah tkot dye berharap kat najah , what the ? -.-' . Then , adek najah msok smbil bwk beg plastik yg sgt besar , tak lahh besar sgt , najah bukak , soooo cute , dalam tuh ad bear . Sebelum nie najah ad ckp ngn dye najah suke bear and nak seekor bear then dye boleyh belikan pulak . Malu najah =.=" , ap najah nak wt nie . Bear tu soft and comel , najah syg bear tuh tpy orang nye takk lah , mampus najah t kne parang ngn LieNa najah , haha :) . Then , najah on9 lahh bub nak ckp thankz kat dye , bile najah on9 jepp , what the ? dye block najah ! , pe kene lahh mamat tuh , najah pinjam fb adek najah sbb nak ckp ngn mamat tuh , dye kte dye gurau jep , pale hot dye gurau cm tuh . Najah paling pantang orang block najah bukan pe block tuh mcm benci giler kat najah nie . Then , najah mls nak ckp ngn dye , najah on9 fb najah , dye gune fb akk dye sbb nak mnx maaf bagai , mimpi jep lahh , dye add najah blek and memohon bagai lahh , janji tak wt lagy lah apalh , malas aku nak lyn , dh pndai block pndai-II lah kau frend blek ngn aku . Nggeeek punye budak , lst-II najah app jepp bub mls nak bls chat dye tuh . bengong punye budak ~! , najah nie degil orang nye , but mudah syg kat orang , :) , k ar tuh jepp cite nye takk leyh cite bnyk-II , bye , salam :)



nie lah bear tuh , comel kan :)

nota bear : LieNa jeles najah ad bear kan-II ? btw najah syg LieNa96 :P

thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Tuesday, 25 December 2012

Beli buku

Assalamualaikum youoollss :) , haha , now najah nak story psl najah beli buku kt sch . SEMANGAT ! taon nie semangat gler nak naek skola , almaklumlah one year more :) , jgn jelly tau . hehe . Ibu najah pgy-II lagy dh bebel , jerit sana , jerit sini swoh najah ngn adek najah bgon . haha , mls doe . selalu nye najha bgon dlm pkol 9.30 , hehehe . trok btol girl solehin nie , hehe :) tapi tak pe kite tau dye syg kite walaupon kita nakal ngn dye , btol tak ? *wink-II ^.^* , ok stop sbb dh lari tajuk nie . Pstu , dlm pkol 9.15 tuh najah , adek and ibu gerak g skola najah , tak ramai mse tuh . Smpai jepp koop najah , tros msok slm-II cikgu , kengkawan :) . then ad lah tlong sikit-II , mklumlah koperator koperasi , kne lahh tlong . Lps ibu najah beli buku tuh , dye kte nak g ostel plak coz nak tnye adek najah tuh ley msok ostel ke tak . Then , najah ditinggalkan di koop sementara ibu najah g ostel , hehe :) . Tlog past-II buku lahh , membebel lah , sempat agy singgah pejabat skola , hahaha :) msuk bilik pengetua beb ! hahaha . Setengah jam lps tuh , ibu najah smpai jemput najah nk blek , haha . Sebelum balek smpat lgy kne bebel ngn cikgu koop , dyeowg kte "dah nak blek dah ? , kte nak tlong , tlong ap nie kjp jepp , " najah hanya mampu sengeh comel jepp . Then , ibu bwk g pejabat pendaftaran coz wt IC adek . Menunggu and proot dh berbunyi lagu "untuk dia" . *cewah* . lps siap-II wat IC , ibu bwk g psr plk . beli ikan , beli stong , beli daging :) . then , tibalah mse nye tok makan ! , haha . So ibu choose place kat KFC , haha *auch* , pgy-II dh mkn KFC , plik kan :) , btw najah makan jepp , hehe. Kenyang ! alhamdulillah :) . Balek umah , lepak beb ! , tapi najah sampul buku depan tv , hoho . Bersepah , telalu x-cited sgt , bse lah tuh , hehehe :) jom tgok pic najah mse smpul buku


 amacam ? bersepah kan ? tengok siap kne beli sluar skola tau :)

 
beg skola , *auucchh* semangat !

 hehe , k lahh , tata , Assalamualaikum :) , doakan najah SPM 2013 t tau :) doa anda diperlukan

nota kaki : sayang LIENA 96 :)

thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Monday, 24 December 2012

cerita semalam

 
*lagu untuk dia*

Assalamualaikum w.b.t , smlm best ! , lps najah bgy link blog najah nie kt dye , dye bkk then bce , dye suke ! *auch* , sweet meyh dye . Of coz lah dye suke coz ad entry psl dye , hohoho . Dye ckp dye sronok bce blog najah nie , *mlu* , . Dye syg najah , najah syg dye . *cewh* . Smlm satu hari dye IM najah . best ! tpy dlm pkol 4 lebih dye dh out dh coz nk tgok cozen dye kt ospital , hati sdeyh but dye dh pujuk . ok jepp :)) . Mule-II nak majok lme-II but bile dye pujuk wa cair beb , mcm ais kne matahari >.< *aaauuumm* . tak mampu nak mjok lme-II , hehe , dye comel jepp smlm :) k ar najah tak tau nk cite pe agy , cume Allah and dye jepp tau *amboi* . To him : i love you hby , thankz coz make me laugh n smile again :) , don't leave me k

nota kuku : tuhan tolong jaga dia , kita sayang dia
thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

Saturday, 22 December 2012

Pengganti :)

Assalamualaikum w.b.t :) , najah nk cite bnyk story nie , ok kite cite stu-II k :) firstly , aku nk cite psl FieNa , haha , now we juz frend :) npe clash ? haha , privacy :) . Second ,najah nak cite psl pkwe baru , kejam kan najah , dh ad pkwe baru , haha , btw najah dh lme dh kwn ngn dye , dye baek , dye dak SMAKJ , haha , nme dye Muhammad Solehin , hehe , aku tak tau nme pnjng dye pe , umo dye sme cm aku . Cmne ley knl ? muke buku juga , haha . Dye nie jrang on9 coz bzy wt kje , jge adek lh itulah inilah . Tapi tak pe dye still comel coz pndai jge adek dye :) *sng aku t , berangan mat jenin* bile dye on9 , oh man ! seriously wa cair kt dye . >.< , coz dye slalu IM najah ayat yg sweet-II :) , antr love bnyk-II smile bnyk-II :) , n kekdng klu dh tak tau nk ckp pe dye skp yg dye syg najah . aaauuuuwww *comel* , kiteowg couple mse 12.12.2012 , haha , act dye malu-II nak ckp , ayt dye merepek , dengan ini lah ap lah , najah juz senyum jepp :) , najah bgy jwpn pon mlu-II , dlm mse yg sme najah cm berbelah bagi , bohong lah klu najah tak syg FieNa agy , but najah kne lupe kan dye jgk , najah take a time to think about this , last-II najah terima dye , *mlu , seret bear masuk bilik* hehe , dye comel and cool jepp bile najah terima dye , haha :) , dye pndai silat , haha , najah pon pndai k :) , jgn men-II , *ceweh* nak tgok pic dye ?

jgn tegok lme-II , najah tgh jeles nie >.<
-LieNa96-

yang tengah-II tuh dye :) yg kiri n kanan bodyguard dye , haha :)

kawan-II najah sume tak tau agy yg najah tgh cple ngn dye coz najah tak nk lh kecoh-II , diam jepp :) then , najah tgok video dye jge adek dye , auch ! najah dgr suare dye , hehe , melting beb :) comel jepp dye jge adek dye :) btw bukan adek dye but adek sdre dye :) , stkt nie dye lom agy wt najah mrh or sdeyh or jeles . Alhamdulillah :) . Dye faham najah , najah faham dye . Itulah kami :) . Najah slalu tnye psl dye kt bdk skola dye , P-yan , mle-II najah tnye dye , dye slh owg buat malu jepp , hahaha , tnye itu ini , best dpt tau psl dye :) haha , dh bnyk dh nie najah story , k lah bye-II , assalamualaikum 




nota kaki : saya sayang LieNa96 , jgn amek , >.<

thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)