Thursday, 27 December 2012

Dapat bear & menjengkilkan

Assalamualaikum :) , nie cite smlm . najah dok-II ar kt umah , then dalam pkol 3 tuh , "ting-tong" , someone dtg umah najah , adek najah pon kluar jumpe bdak tuh , dye tuh minat najah tak sudah-II , Pnt najah ckp ngn dye yg najah dh ad pkwe , dye cm endah tak endah jepp , dye snggop wt pe je tok najah , najah nak tuh dye bgy najah nak nie dye bgy , last-II najah tkot dye berharap kat najah , what the ? -.-' . Then , adek najah msok smbil bwk beg plastik yg sgt besar , tak lahh besar sgt , najah bukak , soooo cute , dalam tuh ad bear . Sebelum nie najah ad ckp ngn dye najah suke bear and nak seekor bear then dye boleyh belikan pulak . Malu najah =.=" , ap najah nak wt nie . Bear tu soft and comel , najah syg bear tuh tpy orang nye takk lah , mampus najah t kne parang ngn LieNa najah , haha :) . Then , najah on9 lahh bub nak ckp thankz kat dye , bile najah on9 jepp , what the ? dye block najah ! , pe kene lahh mamat tuh , najah pinjam fb adek najah sbb nak ckp ngn mamat tuh , dye kte dye gurau jep , pale hot dye gurau cm tuh . Najah paling pantang orang block najah bukan pe block tuh mcm benci giler kat najah nie . Then , najah mls nak ckp ngn dye , najah on9 fb najah , dye gune fb akk dye sbb nak mnx maaf bagai , mimpi jep lahh , dye add najah blek and memohon bagai lahh , janji tak wt lagy lah apalh , malas aku nak lyn , dh pndai block pndai-II lah kau frend blek ngn aku . Nggeeek punye budak , lst-II najah app jepp bub mls nak bls chat dye tuh . bengong punye budak ~! , najah nie degil orang nye , but mudah syg kat orang , :) , k ar tuh jepp cite nye takk leyh cite bnyk-II , bye , salam :)



nie lah bear tuh , comel kan :)

nota bear : LieNa jeles najah ad bear kan-II ? btw najah syg LieNa96 :P

thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

No comments: