Saturday, 22 December 2012

Pengganti :)

Assalamualaikum w.b.t :) , najah nk cite bnyk story nie , ok kite cite stu-II k :) firstly , aku nk cite psl FieNa , haha , now we juz frend :) npe clash ? haha , privacy :) . Second ,najah nak cite psl pkwe baru , kejam kan najah , dh ad pkwe baru , haha , btw najah dh lme dh kwn ngn dye , dye baek , dye dak SMAKJ , haha , nme dye Muhammad Solehin , hehe , aku tak tau nme pnjng dye pe , umo dye sme cm aku . Cmne ley knl ? muke buku juga , haha . Dye nie jrang on9 coz bzy wt kje , jge adek lh itulah inilah . Tapi tak pe dye still comel coz pndai jge adek dye :) *sng aku t , berangan mat jenin* bile dye on9 , oh man ! seriously wa cair kt dye . >.< , coz dye slalu IM najah ayat yg sweet-II :) , antr love bnyk-II smile bnyk-II :) , n kekdng klu dh tak tau nk ckp pe dye skp yg dye syg najah . aaauuuuwww *comel* , kiteowg couple mse 12.12.2012 , haha , act dye malu-II nak ckp , ayt dye merepek , dengan ini lah ap lah , najah juz senyum jepp :) , najah bgy jwpn pon mlu-II , dlm mse yg sme najah cm berbelah bagi , bohong lah klu najah tak syg FieNa agy , but najah kne lupe kan dye jgk , najah take a time to think about this , last-II najah terima dye , *mlu , seret bear masuk bilik* hehe , dye comel and cool jepp bile najah terima dye , haha :) , dye pndai silat , haha , najah pon pndai k :) , jgn men-II , *ceweh* nak tgok pic dye ?

jgn tegok lme-II , najah tgh jeles nie >.<
-LieNa96-

yang tengah-II tuh dye :) yg kiri n kanan bodyguard dye , haha :)

kawan-II najah sume tak tau agy yg najah tgh cple ngn dye coz najah tak nk lh kecoh-II , diam jepp :) then , najah tgok video dye jge adek dye , auch ! najah dgr suare dye , hehe , melting beb :) comel jepp dye jge adek dye :) btw bukan adek dye but adek sdre dye :) , stkt nie dye lom agy wt najah mrh or sdeyh or jeles . Alhamdulillah :) . Dye faham najah , najah faham dye . Itulah kami :) . Najah slalu tnye psl dye kt bdk skola dye , P-yan , mle-II najah tnye dye , dye slh owg buat malu jepp , hahaha , tnye itu ini , best dpt tau psl dye :) haha , dh bnyk dh nie najah story , k lah bye-II , assalamualaikum 




nota kaki : saya sayang LieNa96 , jgn amek , >.<

thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

No comments: