Monday, 24 June 2013

you and me never ENDING , sayang

Assalamualaikum sayang-II , *auch , banyak nye syg aku :)
tajuk annoy ke ? hari nie bahagia weyh . SANGAT ! firstly , cikin ngn eca teman aku pagi-II mase on9 . seronok layan dyeowg . lagi-II cikin . sgt MANTOL . aku sayang dyeowg . dyeowg leyh wat aku gelak-II sampai aku pecah perot even aku not in mood . thankz ADIK-II ku sayang . secondly , tengah online sambil layan cite ANNISAH , kuis IM aku . auch melt . dye cakap aku tipu dye mule-II . dye kate aku tak OTP dengan dye . what the ? ==" . aku bukan taknak cuma aku pikir dye tuh milik orang je :') . aku pendam perasaan aku . then ntah kenapa tibe-II aku not in mood . dye pujuk weyh . then dye jelas kan kat aku nape dye couple ngn minah tuh . upenye , dye takot kalau dye sayang aku sangat then dye kecewa . kami kan berCINTA jarak jauh . *capslock CINTA aku oi* dye kate najah special . dye dah try lupekan aku dengan couple ngn minah tuh , tapi dye tak boleyh . *cian my boby* . :') . dye kate dye dah lame tak contact ngn mianh tuh even dyeowg still couple . minah tuh selalu text and call dye . but dye abaikan *kejamnye awk , sayang* . aku tak caye tapi dye percayakan aku . dye kate hanya aku dalam hati dye dan hanya aku LOVER dye . so the finally is we are get back ! aku dah langgar prinsip aku lahh nmpk nye . so do i care ? aku sayang dye sgt . nth nape aku pon tak leyh lupekan dye . dye special tibe-II bagi aku :) . DIA HANYA MILIK AKU :)


YOU AND ME NEVER ENDING :) peace .
19.12.2011 untill now

nota kaki : i hope you can be mine forever <3 <3


thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

No comments: