Sunday, 1 December 2013

rindu UIA

Assalamualaikum w.b.t
dah lame tak writing ! . hahaha XD . al-maklumlahh najah tengah bzy berperang lawan raksaksa ES PI EM . susah tu perkara normal yang selalu dilalui nye pon lahai adoi . lagi subject science ( bio , fizik , kimia ) memang nak kerat-II je lahh kertas tuh . susah tuh jangan cakap lagi lahh . now tengah tunggu paper ARABIC lahh abiss . (3/12/2013) . hhoooorrrreeeeyyy ! . ok macam dah lari tajuk . :) . now nak cite pasal ungku si ngok ngek nie . aku pon tak tau lahh nape dia nie . dah tak ingat aku ke ? dah tak SAYAG aku  dah tak rindu aku ? aku nie sape bagi dia ? banyak kau persoalan di otak aku nie yang tak terjawab . lahai . nape ngn dia ? aku text , takde kedit katenya . aku call dia jawab . lame pulak dia membebel . bile aku tak text , dia nak text . bile tak text , aku merana woo . btw aku RINDU die :') . liku-II tempuh 2 years memang camnie eh ? hai , toksah pk dulu lahh . lepas kan ES PI EM dulu . lepas tuh kasik settle same dia . bende kecik . koottt . aku tak tahu pe prob dia . dia selalu cakap dia tuh demam . tipu ke betul eak ? lawatan sch aku t ade singgah KL . nak jumpe ke takk ? dia ajak jumpe , tapi aku rase cam tak payah kott . dengan perangai dia yang annoy tuh . macam takk je . tapi aku rindu dia . dah nak dekat 2 tahun weyh aku tak jumpe dia . sape tak rindu ? macam orang gile dah nie , tapi still dapat kawal . sebab bagi aku dia bukan nye betul-II bakal suami aku . Allah dah tentukan segala-galanya . right ? bukan tak nak pertahankan cume Allah ada jodoh tok aku . kalau ngn dia , dia lahh suami aku . *berangan . cikgu kate kecik-II jangan dok pk pasal bende tuh . buang mase . kat U banyak lagi laki , jangan risau kalau ditinggalkan . sape punye tulang rusuk nie ? tak nak tuntut ke ? hehehe . k lahh dah menjajau jauh dah nie . bhaii . salam XD


rindu-II kan lahh diriku , sepanjang hari-II mu . sayang ku . ku adalah MILIK MU :*

nota hati : saya rindu dia :')


thankz bace ! appreciate sgt ! bye :)

No comments: